Call back
Visit Us On FacebookCheck Our Feed
Η εταιρεια

About Click


Το όνομα μας …

Όταν δημιουργήσαμε την Click Solutions επιλογή μας ήταν και είναι, να βρισκόμαστε δίπλα σας προσφέροντας σας λύσεις (solutions) πληροφορικής αποδοτικές, σίγουρες αλλά και απλές στην καθημερινή τους χρήση όσο το πάτημα (click) ενός ποντικιού.

Έτσι γεννήθηκε και το όνομα μας … Click Solutions.

Ο στόχος μας …

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καινοτόμες  λύσεις πληροφορικής. Γιατί στις αρχές του 21ου αιώνα, η μηχανοργάνωση οφείλει να υπηρετεί πλήρως τις ιδιαιτερότητές σας, χωρίς να απαιτεί από εσάς να προσαρμόζετε τις ανάγκες σας στο λογισμικό που «κυκλοφορεί» στην αγορά.

Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο click-τρόπος για να ξεχωρίσετε στον τομέα σας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία και όχι απλά την επιβίωση της εταιρίας σας.

Το όραμά μας …

Όραμά μας είναι να είμαστε ο συνεργάτης που θα θέλετε να έχετε πάντα δίπλα σας, για την επίτευξη της επιχειρηματικής σας ανάπτυξης και διάκρισης.

Και όσο και αν μεγαλώνουμε, να διατηρούμε  την ανθρώπινη προσέγγιση που σήμερα μας χαρακτηρίζει, ένα δίκαιο και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας, να λειτουργούμε ως μια διαφανής και ακμαία επιχείρηση και να είμαστε ένας ευαισθητοποιημένος και δραστήριος εταιρικός πολίτης για την κοινωνία.

Οι αξίες μας …

Οι αξίες μας, μας ακολουθούν από παιδιά. Από την οικογένεια μας, το σχολείο, το πανεπιστήμιο. Τις αξίες αυτές φέραμε στην νέα μας οικογένεια την Click Solutions.

Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι, στηριζόμενοι στην υπεύθυνη και ηθική Επιχειρηματική Δραστηριότητα με σκοπό την προσωπική μας βελτίωση αλλά και την παροχή των βέλτιστων λύσεων για τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η κοινωνική ευθύνη είναι για εμάς αξίες εξίσου – ή ακόμη και περισσότερο – σημαντικές με την επιτυχία.

Σεβόμαστε πλήρως τους νόμους και τους κανόνες όλων των χωρών στις οποίες λειτουργούμε ή συνεργαζόμαστε. Αντιλαμβανόμαστε ότι η νομιμοφροσύνη απαιτεί την ερμηνεία των κανόνων σύμφωνα με τις προθέσεις του νομοθέτη και όχι σύμφωνα με τις δικές μας.

Η ακεραιότητα μας περνάει στην επικοινωνία μας, επικοινωνούμε με τους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές με άμεσο και ανοιχτό τρόπο. Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα «Ξεκάθαρες κουβέντες».

Δίνουμε αξία στον πελάτη μας γιατί σκεφτόμαστε όπως αυτός. Είμαστε άμεσοι και συνεπής σε αυτό που αναλαμβάνουμε. Περισσότερο από το να είμαστε απλά διαθέσιμοι, είμαστε ευέλικτοι και ικανοί να καλύπτουμε τις ανάγκες τους και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα τους. Αναζητούμε καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και τους παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Δεν σταματάμε να εμπλουτίζουμε την γνώση μας και συνεχίζουμε να αποκτούμε υψηλή κατάρτιση σε όλους του τομείς ενδιαφέροντος μας. Δεν σταματάμε να επενδύουμε και στην εταιρεία μας γιατί την νιώθουμε σαν τον σπίτι μας και θέλουμε να είναι άνετο, φιλικό, σύγχρονο.

Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, καταρχήν από εμάς τους ίδιους, αλλά και από τους συνεργάτες μας. Η επιτυχία δεν μας εφησυχάζει. Για οτιδήποτε κάνουμε, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλύτερα και τον ακολουθούμε. Βέβαια στο τέλος κάθε μέρας, όταν σβήνουμε τα φώτα του γραφείου μας, θέλουμε να είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.

Title

pdf_ikonapdf_ikona

Title

pdf_ikona

Title

pdf_ikona
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Our Team


Οι Άνθρωποί μας …

Στην Click Solutions μην προσπαθήσετε να αναζητήσετε τα τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού γιατί απλά … δεν υπάρχει. Λειτουργούμε ως μια ομάδα ανθρώπων. Και γνωρίζουμε ότι η πορεία μας είναι τόσο καλή, όσο ομοιογενής και συγχρονισμένη είναι αυτή η ομάδα.

Η φιλοσοφία μας είναι ανθρωποκεντρική. Πιστεύουμε στο κίνητρο και όχι στην υποχρέωση. Καλλιεργούμε τον αυτοσεβασμό και όχι τα συστήματα ελέγχου. Θέτουμε σαφείς, μετρήσιμους και εφικτούς στόχους και τους συνδέουμε με ένα δίκαιο και αναλογικό σύστημα ανταμοιβών.

Επιλέγουμε το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό με σωστή κατάρτιση, πολυετή εμπειρία, βαθιά θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση. Το εκπαιδεύουμε διαρκώς τόσο στον τομέα της ειδικότητας του, αλλά κυρίως στην ορθή προσέγγιση των αναγκών σας. Καλλιεργούμε το όραμα τόσο για την εταιρική όσο και για την ατομική τους εξέλιξη.

Φροντίζουμε το περιβάλλον και οι συνθήκες εργασίας να είναι ευχάριστες και να αφήνουν επαρκές περιθώριο για ελεύθερο χρόνο και ισορροπημένη προσωπική ζωή.

Θέλουμε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται προνομιούχοι που δουλεύουν στην Click Solutions.

Στόχος μας είναι να διαφοροποιηθούμε  και να διακριθούμε όχι μόνο για τις υπηρεσίες μας αλλά και για την εικόνα που δίνουμε ως εταιρία και τις αξίες που πρεσβεύουμε. Αυτός είναι ο καθημερινός αγώνας των ανθρώπων της Click Solutions, σε όποια θέση κι αν βρίσκονται.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Our Solutions & Services


 

SERVICES

SERVICES Solutions

Καταστημα

Buy from Click


Shop online

Visit our e shop site

redirect

BEST PRODUCTS

Σύντομα…..

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Contact with Clickinfo.gr@click-solutions.eu
801 700 7074

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Προβολή Χάρτη
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αγίου Κωνσταντίνου 40

15124 Μαρούσι Αττικής

211 800 1046

211 800 1446


Προβολή Χάρτη
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κουμουνδούρου & Διογένους 19

41222 Λάρισα

241 500 10146

241 500 1016


Προβολή χάρτη
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

4ο ΧΛΜ Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας

45500 Ιωάννινα

26510 78882

26510 78409

Νεα

Newsroom


Click Solutions

Click Solutions

Ευχαριστουμε!

Λάβαμε το μηνυμά σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας ο αρμόδιος υπάλληλος.

x